Thursday, December 22, 2011

Makan2 Tkt 7

Semalam ada sesi makan2 di tkt 7 particularly for Bhg Hartanah, Industri & Ruangniaga dan IT; sempena meraikan one of the pt yang akan pencen..En Md Nor dan sempena penutup 2011;

sebab ape dipilih semlm ..kerana 95% staff masih ada di ofis..start hari ni..ramai yang da cuti;

menu makanan: roti canai, capati, nasi dan meehon goreng;lauk pulak ada kari ayam dan asam pedas tetel (sodap woooii), sambal belacan mangga (yang ummpp), ulam2 with kuih gading galo n cara berlauk serta cocktail..

md nor tu pun penah menjadi my staff for one month plus camtu; masa i in-charge aset jap hari tu..

to him; selamat berpencen, semuga sihat selalu dan belanjakan duit pencen dengan berhemah hahaha..

ps: will upload  d photos later...

3 comments:

Lya Colours said...

kuih gading galo tu apa kak

Irfa said...

best tu makan2 free :)

pot pet ma ma said...

lya; heh main hentam aje; yg warna hijau outih mcm apam bentuk bunge letak kelapa kat atas

irfa; free kan besh