Thursday, July 26, 2012

Bila nak mula sopping raya?


tup tap esok da hari ke 7 berpuasa...persiapan raya????so far,  tempahan baju melayu hubby n nafis da selesai..baju kurung kakak da siap jahit, baju kurung the two youngest pulak masih lom hantar tempah even da ada tailor..

mine? langsung lom cari...

so da kena plan bila nak gi beli..i punyer, bole cari sekitar bandar melaka-no hal

anak2 punyer?

rasa2 macam da boring nak sopping2 kat sini

rasa2 macam nak gi sopping2 kat KL (dah dapat greenlight pon)

rasa2 macam malas pulak bile mengenangkan ramai umat di KL nun especially weekend, sesak-mesak

eh memacam rasa pulaknyer

anyway, this week kena juga mula sikit2, kalau buat semua persiapan last minute, parah nanti







1 comment:

Lya Colours said...

saya nampak banner 'jom beli barang raya' macam tu kot ayatnya. haha. dekat mitc 27-29 ni. nak jugak menjengah nanti. pastu, parkson melaka mall pon dah start sale sampai 5hb ni. terjah jgn tak terjah