Thursday, July 26, 2012

6 Ramadhan 2012

 


agak penat hari ini, maklumlah daripada pagi hingga petang kena vet  SPA...semua urgent, then buat surat utk panggil signing next week dan macam2...anyway, simple menu for buka puasa; lamb chop and maggi goreng

ada pulak sorang tu request"mama, bole tak nanti beli makanan kat pasar ramadhan, adik nak rasa makanan kat sana""nape mama masak tak sedap ke?""bukanlah, kawan adik cakap macam2 ada, adik nak tengok""oklah hari sabtu nanti kita pegi".sian pulak..agaknya ada yang diidamkan tu...

goreng extra fries; lepas buka puasa ada leftover,si kecik bawak naik atas untuk makan..chewahhh sesedap rasa dia ajer..

sambil2 mama berfb dan post entry dengar si kecik baca komik...very good progress..she can read better now, alhamdulillah

and called hubby lepas buka puasa..ooo hari ni ada orang makan buffet kat hotel....tapi baru jap tadi dia sms kate "tak sedaplah makan kat sini, makan kat umah lagi sedap"...alahai pulak...


1 comment:

Lya Colours said...

pergi bazar pon sampai tak tau nak beli apa. banyak sangat pilihan