Wednesday, July 25, 2012

5 Ramadhan 2012




hari ni hubby balik berbuka n i cooked mee basah, bergedil dan makaroni bakar; yelah sian dia da 2 hari buka roti dan telur, siap tunjuk gambar food dia tu kat i

(ampun tuanpunya gambau; i pinjam; tengok yg mana agak2 sama i copy n paste)

sempat buat semua by 7.10pm...

yang tak sempat masak lauk dengan nasi

sebab semua kenyang, masak lauk masa bangun sahur nanti

kali ni buat bergedil bebanyak sangat dalam 60 keping gitu; tu pun cuma tinggal lebih kurang 10 biji;anak2 i ni kan memang "hantu" bergedil, sebab tu kekadang waktu bulan puasa selang sehari kejaan i adalah membuat bergedil; anyway untung sebab kakak da pandai siapkan bahan2, i balik cuma adunkan ajer..

2 comments:

Lya Colours said...

begedil best makan dengan soto. kat rumah pon byk kentang lebih buat kenduri hari tu, bleh jugak buat weekend ni. kalau rajin. haha

potpetmama said...

kat rumah ni bergedil selalu dipasangkan ngan mee kuah