Tuesday, July 24, 2012

4 Ramadhan 2012

i really need back my BB rather than using this lumia...the photos quality are damned bad..penat amik gambar makanan berbuka, semua kuar kunta kinte...sengal..

anyway hari ni sempat buatkan anak2 chicken chop, goreng fun fries, sup kepala ikan jenahak dan sambal telur; walaupun reached home almost 6.10 pm, maka bersilat lincah ler i tadi...

syukur dengan rezeki Allah..

sian hubby, masih makan roti ngan telur ajer..baru kejap tadi dia call, katanya nak tarawikh dulu balik nanti baru cari nasi; esok hubby balik..hope dapat masakkan apa yang hubby request

buat masa ni tak dapat menunjuk2  nak display apa yang dimasak..tunggu sampai kot2 dapat seru utk dapatkan handphone dgn kualiti gambar yg lebih baik; syukur dah dapat kenaikan gaji tahunan dengan arrears sekali..tu yang veranggaaannn nak tukar handphone

memandangkan ada sebakul baju tunggu dilayan, mata pun da makin layu..well stop here...dengan izinNya i sambung citer ramadhan lagi esok


2 comments:

Lya Colours said...

kalau ada gambo lagi menarik ni. petang2 tengok, mau bergendang2 perut. haha

potpetmama said...

tulah asyik tengok gambar makanan org..mana tahan hehe