Thursday, April 19, 2012

hungry

wat a hectic day...............
i came to the office earlier this morning, normal punch in time is on or before 8.30 am, however as there is a MOU signing ceremony to handle, i punched in at 7.45 am..then went to CM's residence at about 8.00 am..and waited for two hours before the signing took place..

dah le kelaparan yang amatt sangat...kat situ tengok ada le breakfast tapi takkan akak pulak nak makan sedangkan orang lain pon dok tengokkk je....hah pukul 10.30 am baru settled balik ofis terus terjah pantry, buat nescafe..nasib baik ada tawaran nasi lemak so i pun bantai le..

then  buat keja tu ini...pukul 1.40 pm amik nafis..sampai ofis dalam 2.30 pm...perut da keroncong..ade pulak manyakkk mende lagi nak settle; ada dua agreement baru to instruct lawyer to prepare, a memo to CEO for approval...done

tu yang  sempat post entry sebagai selingan..

n yet to take lunch..perut keroncong sana sini



dalam kepala dok pikir nak masak aper hah malam niiiiii; kena masak dulu baru boleh makan;adussss



tq yahoo image

1 comment:

Lya Colours said...

kalau tak sempat makan kat luar je la jawabnya. hihi

psst : kak, saya tinggal kat pengkalan balak lor ^_^>