Thursday, November 3, 2011

creating ideas!!!!

my earlier entry was about audit 5S...so sambungan lah ni ye...i was told that mulai audit semalam tu kan, penilaian akan dibuat khusus kepada kawasan work station...so maknanya, more to individu effortlah...
(mana akak tahu?kerja2 audit 5S tu pun last minute baru tahu)..there will be another session for the evaluation!

yang dah lepas tu udahlah ye; takkan nak gostan balik...so every one from my observation (curi2 tengok and intai) da mula membina  kreativiti dan innovasi untuk mencantikkan dan menyelia kawasan work station masing2..ada yang da buat tagging yang berkaler2 utk fail lah.. buat parking lah dan macam2..nape ek semua semangat - hahaha sebab ada wang sebagai ganjaran (mata duitan ke?)

well, it gives me some ideas on how to beautify my work station too!!!

later i will upload few photos of how my work station currently looks like...n nanti once i done the "make up" i will take photos n shows the different...

2 comments:

HappyIrfa said...

2 tahun lepas penah attend 5s course.balik tu berkobar2 nak buat tapi hot-hot ciken shit je.huhu

tunjuk la hasilnya..nak tengok jugak

pot pet ma ma said...

irfa; haha suka ayat akhir u tu..
tengah berkobar2 ni..lom mula aper pon; tapi kena buat gek, tunggguuu..