Monday, June 18, 2012

"Happy Father's Day" untuk hubby aka ayah

Father's day..

we have a family gathering yesterday night at pizza hut

at first nak makan di pizza hut bt berendam, punyerler ramai orang yang q so we moved to giant bachang

tak berapa ramai tapi servis macam cila...bayangkan mereka cuma ada 4 staff ; punya ler lelambat servis nak amik order, nak anta makanan, nak kemas meja,  buat keja cashier lagi...kelam kabut

hangin satu badan ..bukan kami ajer tapi customer lain pun..masa bayar i tanye "dik, u olls 4 orang ni je ke yang keja sini atau ada lagi staff lain..." "a'ah kami  ni jer yang kerja sini"

wat a stupid management..nak untung lebih le tu, tak nak amik pekerja ramai2 .... sengal mengal

so to those readers yang nak makan pizza hut kat giant bachang melaka, kalau agak2 korang ada penyakit panas baran atau puting beliung atau angin panas janganlah makan kat situ sebab sah2 lepas tu ada yang kena baling pinggan mangkuk; servis the worst, i can say that....


happy father's day to the father of my kids..

we all luv u

tq for ur love and attention to the kids; u r such a great and wonderful ayah to them






2 comments:

Lya Colours said...

ish lama x makan pizza.selalu p makan kat jusco baru tu. service ok2 je la. time ramai orang, lambat jugak nunggu nye

potpetmama said...

tapi kat bachang ni macam lahanat betullah dik, amik mineral water pon tunggu lebih 15 minit; tunggu sudu pun lebih 15 minit