Friday, June 22, 2012

Bakal melakar sejarah

esok bakal menjadi hari ni dalam sejarah sejak mula bekerja tahun 1995 hingga sekarang, first time i will be working for more than 15 jam

tomorrow is the launching day for UTC by our Prime Minister dan progran Janji Ditepati peringkat Negeri Melaka;

and PKNM is in-charge for the Jamuan Rakyat yang melibatkan agihan kupon jamuan to every DUN..

so all staff adalah terlibat dengan pemantauan dan kutipan kupon yang dikutip oleh penggerai daripada orang awam.

ada beberapa zon yang ditetapkan dengan jumlah peniaga lebih kurang 180 orang di abwah pengurusan PKNM;

average satu zon melibatkan minimum 10-20 gerai;

nasib tak baik macam my zone ada 42 gerai sebab ianya adalah dibawah pengurusan UKT dan MBMB; team members ada 10 orang..nanges tak bila nak kira kupon nanti..

kami diarahkan bertugas daripada jam 7 pagi hingga 10 malam; dan kiraan kupon will start at 10 pm..sampai kul berapa lah nak abis kira;

nak simpan stamina dan tenaga..

harap diberi kekuatan


"Berkhidmat untuk negeriku sayang"

1 comment:

Lya Colours said...

patut la 2-3 hari ni lalu hang tuah, busy beno je area sana. rupanya ada function. so jgn lalu sana kalau tak tahan jem. hihi