Wednesday, May 2, 2012

A Short trip to grandlexis PD-part 2

the hotel provided only 2 free breakfast coupon
definetely not enough for 6 of us..
every one seems so lazy to go out for breakfast at the hotel's restaurant
we actually dont mind to pay for the rest
tetapi, tarikan pool lagi hebat
semua malas nak kuar
so mama decided to prepare the breakfast kat dalam bilik je
kebetulan ada brg2 yang boleh disediakan
yang memang dibawa sebagai bekalan
plus the leftovers
pulak tu ada microwave and mama memang bawak kuali letrik
so mama buat scramble eggs, burger ayam, goreng ayamas,  tahu goreng, leftovers kari and sambal
makan dgn roti
sungguh mengenyangkan dan menjimatkan sekali
boleh diulang2 oleh anak2
bila2 lapar lepas berendam

 

bersambung2 mandi..sampai pkl 12 tghari,
sambil2 tu ada yang memancing..
we love the place so much
hubby said tat this place is so attractive
sesuiai utk berehat, ada pool sendiri so much privacy
nanti kita dtg lagi yerrr

2 comments:

Lya Colours said...

dulu masa kecik2, ayah selalu bawak stay apartment kat bayu beach resort pd tu. mandi laut sampai hitam legam. mak siap bwk macam2 barang nak masak. tapi skrg bila lalu kat bayu beach tu, macam scary je tengok. sbb dgr2 cite kwn2 yg dok situ nampak dotdotdot. huhuhuhu nasib kitorang dulu x nampak apa2

potpetmama said...

akak penah exprienced d same kat le paris (skrg glory kot)