Thursday, April 5, 2012

weekend without him

hubby is away to Pulau Bangi Sabah..monitoring the maintenance works for the solar system yang dipasang di sana..

his flight was this morning, 6.30 am..he will be there until sunday..

meaning that, our weekend  ni nanti is without him; which means "indoor activities" only..as mama ni, kalu hubby tak de malas nak berjimba kat luar ngan anak2..kang macam2 hal..macam2 ragam yang selalu buat mama tak dapat nak kawal emosi..

yang boring, anak2...tapi bukan selalu, kan...dok rumah diam2 aje; i ni boleh tahan sikit kalu dapat duduk kat rumah sepenuhnya sebab banyak kejaan yang dapat diselesaikan; ada plan nak bawa anak2 balik to my kampung but we will see first...after all, the permission from hubby must be first granted!

hope hubby selamat di sana menjalankan tugas..selain tu, dia bawak fishing rod sekali..so hati2 Yang bila memancing tu; kalu dapat ikan lom tentu dapat bawak balik. kan. 

1 comment:

Lya Colours said...

weekend duduk rumah je berehat. huhu