Tuesday, March 20, 2012

rancangan rombongan cik kiah ke langkawi

our biro wanita is planning for a trip to langkawi on april 14 to 15..which means three weeks from now..em one of the committee member..so pagi ni ada perjumpaan kecil untuk bincangkan hal ehwal yang bersangkutan dengan lawatan tersebut..

memo kepada ceo da disediakan and i just bantu edit here and there untuk memastikan proposal itu diterima khususnya bab bajet tu lah..semestinya yang terpenting so that nanti, para cik kiah cuma akan bawak duit sopping ajelah.yang lain ditanggung beerrrehhh

hotel yang i suggest pun nampak reasonable harganya.....those person  in charge for hotel reservation will proceed for booking; urusan transport pun dah ok...cuma la ni nak tunggu approval aje!

excited sungguh lah cik kiah kat sini nak berjimba di langkawi, maklumlah yang pergi tu 95% cik kiah2 dan ada terselit 5 hero (atas ikhsan) ..i ni pun 50-50 lagi..nak gi atau tak; tapi dah booked the dates dengan hubby cuma bimbangkan anak2..tengok nanti camne wahyu yang datang..

i hint kat mereka, i may be joined  or may be not ;so ader yang da bising "eh mana boleh orang kuat tak gi" ..ermmm...

3 comments:

Lya Colours said...

langkawi seronok la. cekelat daimmm. kirim bleh. keh keh keh

chinta said...

waa langkawi.. drooling nak kesana since kak long kata murah2 barang nya..:)

potpetmama said...

lya; bole aje tapi mcm tak jadi joun sbb BOSS kat rmh x lepaskan

syuhada; langkawi is a nice place to go for holiday..brg2 rmh quite murah tp kena pandai cari