Sunday, February 26, 2012

Em alone

i am alone, at home...

hubby and the three just  left for Jom Sure Heboh Carnival at MITC..supposed to join but suddenly jadi malas sebab ada dua bakul baju yang tak berlipat dan sebakul baju utk digosok..lagipun hujan renyai2 kat luar..at first hubby thinks he just send kakak there and fetch her after two hours but when some one said "adik pon nak pegi, kawan adik pun da pegi, nanti kawan adik tanya nape tak pegi, adik nak jawab ape?"..ayat skema..so cairlah hati si ayah dan bersedia meredah hujan renyai2 sekali dengan tiga nak daranya..

nafis da pegi awal dengan kawan dia..sebab the driver hantar dan escort mereka, i lepaskan pegi..

kurang mood nak ke sana, especially memikirkan mesti parking susah, nak jalan jauh...so dok kat rumah siapkan kerja tanpa gangguan lagi bagus

so sebelum mereka balik, i have to finish my jobs...c u

2 comments:

Lya Colours said...

better duduk rumah. kat sana pack gila orang. dah la panehhhh mencucuk2

potpetmama said...

lya; sebab tu prefer dok rumah dlam aircond;aman dan syahdu..