Monday, February 6, 2012

Aktiviti tersendiri di hari cootii

sebab hari ni hari berkurung, memasing buat hal dan aktiviti sendiri..curi2 ambil gambar mereka semua...
mama lak malas nak bawak kuar sebab panas dan saje nak lepak kat rumah; lagipun ayah takder tak best nak jenjalan....nama aje nak melepak, mama buat kerja tak berhenti2..

kakak dengan tugasan sekolah...

nafis tengok tv

nashwa kemas buku dan rak buku

nazwa main psp; game sim...

mama watper..a lot of things..siapkan stok bahan2 masak, blend cili, cili api, rencah rendang dan rencah sayur.., basuh baju, idai kain, lipat kain, gosok baju...sakit2 pinggang..

tukang gosok pinggang lak sedang berjimba nun di seberang...oopss

sebab da penat mama cuma masak kari ikan utk lunch..x larat nak masak yang lain..as long as the kids kenyang dan happy with the food, oklah tu ye..




3 comments:

che mid said...

Salam, kalau abahnya takde.. menu makan jadi mudah.. ikut selera anak2 cukup kan..

Lya Colours said...

ok lah tu buat kerja rumah sama jugak dengan exercise. dapat gak keluar2 peluh sket kan

potpetmama said...

chemid; a'ah..kalau ayahnya takde, lenih senang uruskan menu anak2..

lya;jarang angan2 berehat dihari cuti menjadi realiti