Tuesday, January 31, 2012

Kebakaran di Menara PKNM

em attending a Division Meeting with KPE, TKPE, the bosses and other officers when the incident happens at level 9..sekitar pukul 10.30 pagi suddenly heard the sound of fire alarm; semua bergegas turun; via staircase ke ground floor as the lifts are no longer functioning..

cam nak mamp*^# menapak turun dengan kasut 2 inci..sakit2 kaki dibuatnya..

was informed that ada kebakaran di tingkat 8...all the occupants of the building kena berkumpul at the designated area for fire emergency...cuaca boleh tahan panas...n when kami turun tadi nengok bomba pon da sampei..dimaklumkan bomba tu datang dari dua balai;;ayer keroh dan bukit katillll











hehehe..benaunya latihan kebakaran je....hah ade nampak api..takder kan...

lepas tu ada pulak sesi demo memadam kebakaran...KPE kami pun uji keterroran memadam api sekali..cer tengok...



2 comments:

Lya Colours said...

mak oi kalau dok tingkat atas sekali tak ke parah. nak buat latihan terus jadi amarah nanti.hahaha

potpetmama said...

yelah lya; masa kejadian tgh mtg kat tkt 9 tu yg mencungap walaupun turun