Friday, December 30, 2011

Last working day for 2011

tahun 2011 akan meninggalkan kita dalam beberapa hari sahaja lagi...

and today is the last working day for 2011...well,  every one should be more energertic today.....since today is the last day bekerja untuk tahun 2011 ni maka semuanya  kenalah bersemangat..

sort of motivating others...

wat happened to me pulak..hari ini adalah hari yang menjadikan i pemalas dan tidak bertenaga disebabkan kesihatan yang tidak berapa baik..i still had flu and cough..da almost three days..still not recover sebab tu i jadi lesu dan weak..kepala sesekali rasa berat sebab flu kot...

alhamdulillah walau pun camtu i have no outstanding work untuk di bawa ke tahun depan ..semua yang kat depan mata atas meja dah  clear, insya'Allah..

rileks sikit..bos pun cuti..ramai  staff lain pun nampaknya bercuti..

for those parents who are yet to prepare and buy the keperluan sekolah anak2, do not worry u still have time; anyway, nasib2 lah kalau stok ada lagi..

me, alhamdulillah untuk anak2 da selesai cuma nak beli buku tulis  kakak dan nafis..esok baru bole beli buku tulis kakak and nafis punya pulak next tuesday..ikut jadual kedai buku sekolah...

i have promised the kids to go to kedai buku esok; eitehr Popular or Thai Kuang-i know mereka memang suka pegi ke sana...untuk tambah stok stationery & mana-mana yang kurang sambil2 beli buku latihan dan yang paling mereka seronok, of course dapat layan buku2 cerita...mama dan ayah sediakan rm aje...

3 comments:

Lya Colours said...

teringat dulu zaman sekolah. mesti turun bandar nak cari buku teks. sebab dulu x dapat skim pinjam buku teks tu. kene beli. tsk tsk

Irfa said...

demam penutup tirai 2011 kot.hehe
moga cepat baik yer..

belum beli buku lagi

potpetmama said...

lya; sekrg g sek sibuk beli buku2 tulis aje

irfa; agaknye kot; tq