Friday, January 4, 2013

Salam Tahun 2013

Tahun 2013 da empat hari bertandang..meninggalkan tahun 2012 dengan berbagai cerita untuk kita untuk semua..ada manis pahit payau...cam2 ler kan, lain orang lain pengalamannya..

maap ler ye, baru ni nak sempat memberi ucapan...

as for me, penghujung tahun 2012 memberi kemanisan..kami berpindah masuk ke rumah baru

dan kerana kesibukan menguruskan memacam perkara pasal rumah tu (renovation etc) maka bersawang2 ler blog ni ditinggalkan oleh puan empunya  ye...

kakak pun da abis exam..nafis kembali ke sekolah (walau ada citer sensasi di awal tahun) nashwa alhamdulillah dapat 8a utk upkk dan akan amik upsr tahun ni..adik da masuk drj 1 dgn penuh gembira dan eksen ya amat...

dan...banyak rezeki yang Allah limpahi pada kami sekeluarga tahun lepas- syukur alhamdulillah dan untuk memanjat  kesuyukaran itu, dengan izinNya me n hubby telah mengadakan majlis kesyukuran doa selamat pada 29 disember  2012 yg lepas dan dihadiri kaum keluarga kedua belah pihak, kawan2 dan jiran tetangga yg baru dan lama..

kalau sempat mak citer nanti

unttuk tahun ini my doa dan harapan agar Allah memberikan kami sekeluarga kesihatan yang baik, keharmonian hidup dunia dan akhirat, kejayaan anak2 dalam pelajaran mereka, dilimpahi rezeki yang lebih, melindungi kami daripada perkara2 yang tak elok dan merahmati kami sekeluarga, amin

nak citer panjang, kekangan masa tak mengizinkan

 hope to have more times for blogging

salam tahun baru untuk semua

muga2 kita sama2 dirahmatiNya

2 comments:

che mid said...

Ok la tu.. taim sibuk dengan benda lain, tak yah berblogging.. kalau taim sibuk pun nak berblogging, jadi lain lak nanti kan.. any way, take care utk tahun 2013 ni, semoga terus berjaya dan terus bermahabbah..

zaylyn abu bakar said...

selamat tahun baru