Monday, August 13, 2012

Mama lom ada baju rayalah

Raya da tinggal lebih kurang 6 hari lagi, alhamdulillah persiapan anak2 dan hubby semua da siap ..

ehhh belom lagi..songkok dan sampin untuk nafis belom beli; takper malam raya boleh beli (dasar, kan...hehe)

yang masih belum "bersiap" adalah si  mama. Frankly speaking i tak beli satu baju pon lagi untuk raya waimah kasut ke tudung ke hapa ke..malam tadi waktu balik daripada berbuka kat rumah my mum ada ambil 2 pasang baju batik yang baru siap dijahit tapi tu nak kira baju raya ker??? hihi takkan le pulak

yerlah kekangan masa...eh bila nak beli ni..a'ah tunggu kamis atau jumaat nilah sebab anak2 tak sekolah so bolehlah i gi mencarinya masa lunch time

tapi tak bestlah kalau gi tanpa hubby



sebab






dia da janji nak sponsor my baju raya

2 comments:

Lya Colours said...

saya punya baju raya lom siap. tailor janji hari rabu. harap2 betol la. kang adooo den xdo baju ghayooo

potpetmama said...

lya; cap tunjuk pon byk kalu x siap tu