Monday, July 2, 2012

Penangan final Euro 2012



i am definetely not a football fan so ader aku kesah Euro 2012 ke World Cup ke ..

yang menjadi fanatic fan adalah mostly kaum lelaki

termasuk yang kat rumah ni, the father and his son

pagi tadi kan final game, so ada orang sampai tak tido langsung sebab penangan nak tengok final Euro 2012 tu..

ada seorang tu pulak, pun hampir tak tido langsung..tapi bila tengok Italy da kena 2-0 dia pun terus naik tido (kata the father lah)

bila da tido dalam kul 3 pagi lebih maka akibatnya pagi ni tak boleh nak bangun walaupun i dan hubby kejut dia macam nak rak, lelama da tak kuasa..hah tidolah nak..maknyer ni banyak lagi keja lain nak uruskan daripada mengejut orang yang tak bergerak





dah tentu2 yang menang dapat duit dapat hadiah dapat tu dapat ni
yang tukang tengok tu ntah dapat aper ek



2 comments:

Lya Colours said...

saya pon tak tengok. nak tau news pon, tengok berita je dah. hehe

Irfa said...

x tgk bola :)