Thursday, July 5, 2012

Ngidam orang posa

hari ni i ganti puasa..

few days left..insya'Allah akan sempat disempurnakan walaupun da hujung2 ni

suddenly teringin nak makan



mee goreng basah?????boleh gitu

so gigihlah ke mydin waktu lunch time membeli bahan2nya

ermm tapi...tapi....kan ...rasa macam nak buat chicken chop pun ader...

hishh macam2 lah orang posa ni nak makan

tapi xper yang penting bahan2 memasak semua ada; kot2 bertukar angin pun no hal, kan...

2 comments:

Lya Colours said...

sedap gak dpt mee goreng basah ni utk dinner malam ni. ish craving jugak la jawabnya. huhu

potpetmama said...

lya..da lepas hajat semlm..