Sunday, July 29, 2012

8 Ramadhan 2012

semalam entah mengapa rasa letih semacam, dah tu jadi malas asyik bergolek atas katil ajer.plan nak kuar cari my baju pun tak jadi

lepas kakak balikkelas tuisyen kami balik my kampung untuk berbuka dengan my parents..supposed buka sekali dengan my adik, ita tapi dia pulak tersangkut buka puasa kat rumah my busu..

my mum goreng her marveles mee goreng and karipap aka epok2 sayur..dan masak asam pedas berempah ikan pari

hubby lak gi PARAM dengan nashwa; beli air tebu, murtabak, serabai dan ayam bakar

balik rumah dalam kul 11 malam siap tapau lauk, senang kejaan i ari ni

1 comment:

Lya Colours said...

semalam p shopping kat jj punya ramai umat. pergi mydin nak beli groceries pon penuhhh orang