Wednesday, June 6, 2012

Pindaan rancangan

selepas 2 hari bercuti; i came back to my ofis for one day..

and starting tomorrow, another two days leave; trip dengan anak2 pulak

as promised..

anyway the earlier plan to rompin has been cancelled ; yang pasti we will be going to Morib Gold Coast Resort; ada waterpark; tengok kat web bukan main menarik ku tertarik ooo macam debom2 ajer

will be a one night stay sahaja; then will be heading to KL

hopefully the short trip to Morib akan menggumbirakan anak2 yang telah ditinggalkan selama 3 hari itewww

supposed hari ni pun nak cuti tapi sebab tadi ada nak sign agreement makanya i "mendatangkan " diri ke opis

semangat nak berjimba dan bercuti yang membara menyebabkan hanya yang ponting2 aje diselesaikan; ampon huhu

mati gek sebab isnin ada Board Meeting; ada signing lagi...

case update dan maklumbalas da siap; status agreement dah pun disemak..hopefully dapat bercoti dengan aman damai


1 comment:

Lya Colours said...

saya pon nak bercuti. jumaat-ahad. ke pineng. pasemboq!!