Monday, June 11, 2012

Bila panik dan gabrah

kadang2 dalam keadaan panik, minda kita tak dapat kawal  tindakan kita

it happened to me during the Board Meeting tadi;

tetiba tipon i berbunyi; try to stop it tapi tersalah tekan button, terus panik, nak cabut bateri  pon tak reti dah, amik masa 2 minit sampai Dato LA da toleh belakang (i dok belakang dia)

alamak, dalam panik dan gabrah kita hilang kawalan diri kan

ia jarang berlaku pada i tetiba bila ianya berlaku pulak pada masa yang salah pulak

after the meeting i jadi bahan gelak

nasib baik CM tak bambu i kuar daripada bilik meeting tu


1 comment:

Lya Colours said...

senang cite, masuk meeting silent kan phone. hehe