Wednesday, May 30, 2012

A Time break for the Supir


i loike school holidays...sebab during lunch time i can go here and there, dating sana sini..

tak perlu fetch anak from school and send them home

it is really a time break for me





masa lunch time on monday ari tu, i took my fren to mydin, beli barang2 untuk dia buat home-cooked lamb chop, orang posa yang ngidam so kenalah tunaikan hajat

semalam gi makan2 dekat R&R Al-Alami seramai 5 orang makcik kiah

tadi hujan so makan kat kafe di mitc ni ajer...

seronok borak2 gelak2 gosip2 (kuang2x)

patutnya nak g JJ..tunda besokle yer

kalau hari sekolah, ermmm da terikat dengan tugas supir; ke mana pun tak dapat pergi


1 comment:

Lya Colours said...

cuti sekolah ni pon jalan x berapa jammed. kalau tak jenuh nak tunggu belakang bas sekolah yg jalan lambat tu. huhu