Monday, May 14, 2012

Keluar peluh "betina"

as usual when there is board meeting, i have to standby outside the meeting room..should there is any legal issue or i have to explain on the legal matters then they will call me in..

so far sejak i keja sini tak pernah lagi kena panggil mengadap...sebab kes2 tu da siap updatenya dalam paper maklumbalas untuk minit mesyuarat.

citernya hari ni ada lagi board meeting, supposed buat kat pejabat CM tetapi last minute ditukar ke kediaman rasmi CM..

selalunya kalau buat di rumah CM, ruang agak terhad..suddenly Dato CEO suruh sesapa yang agak sipi2 dengan meeting tu  balik ofis..as this time hanya 2 court case yg ada dalam minit dan rasa macam i x diperlukan i pun diarahkan balik...

baru i nak naik keta balik ofis tetiba dikejar pegawai IT ;katanya i dipanggil masuk...dalam bilik meeting le

alamak...punya mengigil masuk dalam bilik mesyuarat dan kena maklumkan sendiri kat CM pasal kes tu dan lepas tu, dia suruh i call lawyer in charge untuk tanya sendiri status kes..guna tipon i...

hah ko, ngigil2 mak 
even CM okay aje, mood dia pun okay..
merecik2 peluh "betina" i ni hahaha

2 comments:

Lya Colours said...

erk saya pon ada meeting kat rumah cm tadi, kol 12.30pm. express meeting pasal layout

potpetmama said...

eh ye ke..x nampak pun lya; akak kat situ samapai kat kul 2