Sunday, April 8, 2012

weekend stories & miss him

memandangkan hubby takde for the weekend so our life became so boring...apatah lagi we cant reah him since the past three days memandangkan takder handphone coverage di Pulau Bangi tu...
yesterday after tuiyen i took the kids except kakak back to my mum's house..sebab pagi ni kakak ada lagi tuisyen n ralat  nak pontengkan dia,lagipun dia kata cikgu masuk revision bab baru, so i let her overnight at lehot's house..

kat rumah my mum, ape lagi kejaan makan makan makan..lepas i sampai malam tadi, my mum masak asam pedas ikan parang dengan batang keladi dan goreng ikan selangat..pewittttt..makan tak hingat, sedapppp

then pagi tadi untuk sarapan, my mum buat cekodok, mee hon goreng dan goreng keladi..cadang nak gi rumah orang kawin (cousin my mum) tapi melantak juga..sampai rumah orang kawin da penuh perut ni; makan sikit aje

hubby called lebih kurang pukul 3..i risau betul sebab da tiga hari tak dapat cakap..rindu bangat, lega betul yelah da 25 tahun tak penah tak dapat bercakap selama itu...sekurang2nya i know keadaan dia..his flight back will be at 9.30 pm, mudah2an selamat sampai, amin

4 comments:

che mid said...

Malam makan asam pedas batang keladi, pagi sarapan keladi goreng.. minum petang apa pulak?... pengat keladi ada? feberet tu..

potpetmama said...

chemid; me n my ayah share the same taste.and che mid juga ye

Lya Colours said...

wow sedap menu nya
saya lagi prefer kalau batang keladi buat asam rebus. sedap hirup2

potpetmama said...

lya; dua2 pun my fav.kalau masak siput ngan btg keladi lagi yum yum