Thursday, March 15, 2012

Makan2 di Kemaman

our holiday starts today until 17 march..we are now at Bukit Gambang Resort City..before i write about this resort i nk tulis pasal our short makan2 trip to kemaman after check in this afternoon..
we moved from bukit gambang dalam kul 4 ptang and reach kemaman an hour later; the short trip was purposely to refresh our memory last time to Pantai Tok Nik untuk makan sata dan yang sekumpulan dengannya...

it took us one hour from bukit gambang to kemaman

road block..

these gang almost  blocking the road too..
our mission has been completed
pais ikan

sata dan otak2

the coconut jelly was fantastic

kembong goreng tepong was so salty....n fish was not that fresh

the sotong goreng tepng was s n so

they ate so much food walaupun yg lain2 not happy with the foods


overall; the foods were not that delicious as before..i was quite dissapointed sebab we purposely datang kemaman nak makan sata yang sedap macam dulu tapi..everything has changed, the shop is bigger, but the filling for the sata is  lesser than before and its size is so much smaller...

selepas makan2 yang menguciwakan hubby ajak ke pantai;katenya nak tengok keadaan pantai di Pantai Timur..sebab da kenyang hubby je yang turun gi tengok pantai whereas yang lain2 tunggu dalam keta

while ayah jalan2 ke pantai si budak dua orang terus berlari ke playground depan parking keta



ps;minta maap gambar upload dari my BB so no quality at all ye

1 comment:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

wah!dh dekat ngan ym dh tu.ym kat kerteh,:-)