Sunday, March 4, 2012

Another besday bash

the three went to school yesterday; after selesaikan urusan persiapan ke sekolah; baring2 terlelap dan jaga dalam kul 10.30 pagi; tengok2 hubby pun sama tertido balik lepas hantar bebudak tu...aktiviti yg dirancang smlm utk ke pasar dan gi rumah orang kawin semuanya tak jadi..penyudahnya gi lunch kat luar...

we went back to my mum's house dalam kul 6 ptg ..ada besday bash for my nephews..semua da belated tapi sebab nak buat kat rumah my mum n celebrate ramai2  so malam tadi baru buat..ada bbq session lagi;makan ngan nasi lemak...yummy yummy



SR choc indulgence for adlan 1st besday

BR cheese ice cream cake for Dany's 7th besday



the 7th years old besday boy with mummy n daddy

the one year old boy with ibu n d little princess


the BFF

some of the prezzie



gambar makan2......
 i tunggu my sis upload kat fb and nti i just copy n paste here aje;

1 comment:

Lya Colours said...

choch indulgence sedap!