Friday, February 10, 2012

Nak bercuti, "tapi"

ada orang tu da selamat sampai last night; selepas berjimba sakan dengan trip golfing; tapi lom balik rumah sebab hari ni kena kerja...wah seronok ye...empat hari kat sana...ni baru first trip utk this year; hah jgn lupe ye Yang, last year u buat 4 kali trip yang same ke tempat yang same tau;

so bila da puas berjimba dengan kengkawan, jangan lupa trip utk si isteri ngan anak2..sepuluh kali tanya pun masih konfius nak ke mana; cuti sekolah untuk bulan mac da tak lama lagi..jangan nanti semua nak buat last minit, mahu meraung kalau tak berjalan...

masa citer2 tadi i ada hati nak ke bandung tapi......(banyak tapi yg selalu tak jadi nak ke mana2); nak ke jakarta, bila asyik dengar orang citer jalan asyik macet, soal selamat ke tak selamat tu susah orang nak jamin; tu yang menambah kepada i punya...."tapi"...

nak gi langkawi tapi..ofis i tengah arrange rombongan cik kiah ke sana bulan april nanti;
nak ke sabah tapi lebih kurang kos ke jakarta/bandung
nak gi tioman tapi da tiga kali pegi

semua banyaknye "tapi"...!

oklah, camni ..i lepaskan kat u to arrange ke mana... hopefully i tak akan ber "tapi..tapi"lagi!!

2 comments:

Lya Colours said...

trip ke pantai pengkalan balak je la. hihihi

potpetmama said...

lya; itu tempat wajib kalau balik kg MIL kat masjid tanah..