Wednesday, January 18, 2012

Make-up sendiri

anak dara sorang ni dari kecil pun memang suka melaram dan bermekap...masa kecik dolu selalu jahanamkan my lipstick, kalau tak conteng kat muka conteng kat cermin dressing table..

tetapi kekadang suka juga jadi ala2 tomboy gitew...

ikut mood dia...

tapi lately ni dia suka plk mekap kan adik dia...

anyway, ni gambar2 ntah bile diambil oleh ntah sapa photographer dia yg i jumpe waktu selongkau my thumb-drive..(eh apasal meka save gambau dalam thumb-drive mama ek...???)




ooo budak belakang tu pun ader..mmm padanlah menjadi aktiviti make-up tu..

mama tengok macam tepung gomak dah jadi  muke tu shuwa oiii

1 comment:

Lya Colours said...

saya punya mekap simpan baik2 dalam almari
kalau anak2 sedara datang, memang kene selongkar. so kasi simpan baik2. hehehe *kedekut*