Thursday, December 1, 2011

Official Day "1st Dec 2011"

Today is the official day of my job's confirmation..






and i was late this morning; punch in @8.10 am...wat a good record..which is s not suppose to happen but what to do; its already happened!!!!!!!!!!!!hisshhh...not a good start at all.

secara rasminya jawatan i telah sah secara rasmi pada hari ini selepas adanya cabaran, dugaan serta selepas menjadi mangsa keadaan, after this  i just have to wait for the time  untuk diserapkan ke skim pencen  pulak once my service term of  three years is compleetd..and makcik kayo lepas tu sebab hahahaha boleh keluar EPF!!! dan yang penting sekarang ni i da layak untuk apply gomen loan; dan semestinya i will grab rumah idaman i secepat mungkinnnnn

Well.. just remember tat today is my brother's birthday too..happy besday dakbang, may Allah bless u with good health and happiness..

2 comments:

Lya Colours said...

hah bleh start usha rumah la skrg. eh company saya jual rumah, tapi kat rembia la. jauh plak dgn bandar kan. tapi murah la. kalau x silap 150k kot. tp 1 storey je la. tapi design cantik jugak !

potpetmama said...

tmn ape tu dik