Tuesday, December 27, 2011

mengeteh berdua

da lama tak kuar melepak berdua2an ngan hubby..dulu2 kat nilai selalu gek kami dating tengah2 mlm sebab ada maid nak tengok anak2 bila kami kuar tengah malam waktu tu...

malam tadi lepas balik dari kampung hantar nashwa nak tinggal kampung dan bawak pulak my niece ke rumah, si kecik baik hati moodnya waktu hubby ajak i kuar, dia  tak nak ikutpun..mungkin sebab ada cousin dia sekali untuk bermain..

so kami lepak2 kat pasar borong, hubby makan roti canai asam pedas, i x selera nak makan sebab hahahah..bau longkang..

lepak dalam sejam...citer2 dulu2..itu ini...flashback sana sini...then balik.....

yang, kena buat sesi lain lepas ni kat tempat yang harum2 pulak...

2 comments:

Lya Colours said...

saya selalu p pasa borong kat batu berendam tu sebab opis sebelah je. huehuehue
pagi2 datang opis la p. p tapau bihun sup sodap. nak makan kat sana x lalu sebab harum longkang. huhu
tapi ramai je tgk org makan2 kat situ
mebi hidung mereka tersumbat. huhu

pot pet ma ma said...

lya;selera makan hilang dek bau tu