Monday, December 12, 2011

"blogging" - still in a learning process

seronok tengok blog yang ramai followers...macam2 komen...

itu blog yang da fofular; sebab ape fofular...mesti ada some thing special kat situ and only the readers and followers yang tahu...selain daripada writing skill si penulis blog yang memikat dan mencuri hati dengan macam2 pengisian samada simple atau sebaliknya..juga coz of its creativity and presentation as well.

yang penting juga adalah juga promosi dan publisiti blog, ye tak...
macam akak ni...malu nak kate...banyak yang kena belajau pepasal blog ni..

kena juga selongkar dan gali the  ideas and creativity too - so yours will be attractive, impressive and interesting like others too..(fuuuyyoooooohhh semangat ni)

walaupun belajau "sikit tinggi" ada yang lain2 tu lom cukup tinggi..still in learning process gamaknya bab blog memblog ni...

my anak kata "mama kena buat camni, camtu"...kekadang blur juga nak camni, camtu yg camne...hahaha

kata hati " takpelah mama, pandai juga nanti, tapi lambat sikit maklumlah bukan bidang you.."
(eherm, excuse ke tu?)




2 comments:

ibuaniQ said...

slm ziarah tn umah. . ok ape belog mama ni. . best bc entri psl anak2. sy da folo :D

pot pet ma ma said...

tq ibuaniQ cos sudi singgah..dtg selalu..sy baru belajar..