Friday, December 9, 2011

Bateri Kereta kong kang di pagi jumaat

started our friday with something not in our favour..but semuanya telah ditentukan Allah..takder lah serious sangat ...seperti biasa da siap masuk barang2 dalam kereta dan si kecik sekali...nashwa yg nak gi kelas taafiz pun da siap masuk beg dan duduk dlm keta tunggu mama

enjin keta tak bole start..mesti sebab bateri ;  memang da rasapun jangkahayat bateri keta tu akan berakhir bila2 masa..remembered that the last time i changed the bateri adalah dalam bulan mac tahun lepas maknanya da melampaui setahun setengah pun...

kalau bukan disebabkan meeting with lawyers from KL and our case witness pun will come down from KL dah EL pun i hari ini...

hari ni nasib baik kakak  takder kelas so she take care of her sister; nashwa berjaya pujuk abangnya hantar jalan kaki ke surau...rahmat pagi jumaat di sebalik apa yang berlaku when he is willing to go to surau and join the activity..alhamdulilah syukur ya Allah muga berkekalan semangat dan keinginan anakku yang sorang itu..

how to go to work then?so teringatkan intan, my collegue yg tinggal dalam 2 km from my house; mintak tolong ambil..alhamdulilah she agreed to fetch me..tq intan luv u muahhhh..

so i hari ni punch  in pukul 8.29 pagi..wat to do..thing happens unxpectedly..

4 comments:

mummy_ayu said...

mesti tension je kan? dugaan..
salam kenal!!

pot pet ma ma said...

mummy ayu; salam kenal jugak..em ur silent reader benaunye..dah lame pong hehe

Irfa said...

ada hikmah disebalik kejadian :-)

pot pet ma ma said...

irfa; hikmah yang menggembirakan, tanpa diduga..